Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.
Al onze producten kunnen allergenen bevatten, heeft u een allergie meld het ons. Wilt u thuis genieten van onze wijnen? Vraag vinoloog Johan Schotanus naar de mogelijkheden.
Voorgerechten - Winter 2025
Voorgerechten
• Carpaccio (Rund)
Veertien euro vijfenzeventig
Pesto | Parmezaanse kaas
• Carpaccio (Rund)
Zeventien euro vijftig
Eendenlever | Truffelmayonaise
• Graved lax
Zeventien euro vijftig
Mosterd | Dille | Radijs
Soep
• Gerookte paling
Twaalf euro vijfenzeventig
Zuurkool | Bieslook
Tussengerecht
• Kalfszwezerik
Tweeëntwintig euro vijftig
Eendenlever, knolselderij, truffel = Kan ook als hoofdgerecht worden geserveerd
Hoofdgerechten - Winter 2025
Hoofdgerechten
• Dagelijks wisselend visgerecht
Achtentwintig euro vijfenzeventig
• Wilde eend
Vierendertig euro vijfenzeventig
Crème de cassis, steranijs, pistache
• Ossenhaas
Vijf en dertig euro
Ossenstaart, rode wijn jus
Supplement
• Gebakken eendenlever
Negen euro vijftig
Menu Jouster Toer - Winter 2025
De kosten van dit menu bedragen voor een
• Drie gangen menu
Vijfenveertig euro vijftig
• Vier gangen menu
Vijfenvijftig euro vijftig
• Vijf gangen menu
Vijfenzestig euro vijftig
• Zes gangen menu
Vijfen zeventig euro vijftig
• Vinoloog Johan Schotanus of gastvrouw Diana Thijsseling kunnen voor u een bijpassend wijnarrangement samenstellen. De kosten voor het wijnarrangement bedragen
Zeven euro vijftig per glas
Om onze kwaliteit hoog te houden Serveren wij de menu’s per tafel
• Voor de kinderen: Kinderen kunnen een kleinere portie van onze gerechten op de a la carte kaart bestellen uiteraard tegen een gereduceerd tarief. We serveren hier ook frietjes bij. Heeft u andere wensen voor u kinderen, vraag gerust er zijn vele mogelijkheden
• Wilt u thuis genieten van onze wijnen? Vraag vinoloog Johan Schotanus naar de mogelijkheden.